Artikel DFfR

Roere er nogle seje folk

af

Jonas Kold

Roere er nogle seje folk

Roere er nogle seje folk. Det kan der vist ikke herske tvivl om. I Silkeborg Roklub har en af de seje, Keld Sørensen, fået den kommunale initiativpris for sit arbejde i klubben med handicappede og andre med en svær livssituation.

Silkeborg kommunen skriver om prisen:

Prisen uddeles til personer/organisationer/netværk, der indenfor Socialudvalgets område har:
Bidraget særligt gennem initiativer til udvikling og fornyelse
Været særlig medvirken til forbedring af effektivitet, samarbejde eller arbejdsmiljø
Ydet et ekstraordinært bidrag på anden måde

På Silkeborg roklub hjemmeside skriver de bla.:
Keld tog opfordringen til sig og d. 17. februar 2009 opstartede han Silkeborg Roklubs Handicapafdeling med det formål at tilbyde handicappede træning i romaskiner, styrketræning, og for nogles vedkommende, også ro instruktion.

Det startede forsigtigt op med 6 personer til indendørsroning 2 gange ugentligt. Der er nu 20 deltagere og flere af dem er begyndt udendørs. Afdelingen er voksende, og et tredje hold er på trapperne, som noget nyt vil Keld nu lave et turbohold.

Der er individuelt tilpasset træning til hver enkelt, så dennes handicap får fokus. Resultaterne for den enkelte er imponerende. Glæde og store smil er kendetegnende for alle på holdene.

Det sociale samvær i forbindelse med træningen; at være fælles om noget, bliver højt værdsat blandt deltagerne. Det at føle man kan noget, og det at føle sig ligeværdig, og at gøre noget sammen, er nogle af de nøgleord, som fremkommer.

Silkeborg roklub hjemmeside, kan man læse hele Keld Sørensens historie, man se billeder og her er endvidere et link til et tv-indslag om Keld Sørensen.

Vi ønsker Keld Sørensen hjertelig tillykke med prisen og glæder sig over at Silkeborg Roklub har et livstykke som ham.

 Keld modtag tirsdag d. 30/11 Silkeborg Kommunes Initiativpris 2010 for sit store arbejde og engagement med at få handicappede og andre med en svær livssituation i gang med rosporten.  Stort tillykke til Keld.

På billede får Keld Sørensen overrækt prisen af socialudvalgsformand Elin Sonne

03-12-2010

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *