Fængslende oplevelse

Jeg har haft en dejlig og spændende dag med rundvisning i Horsens gamle Statsfængsel. En historiker fortalte om fængslets historie, og nogle af de mere prominente indsatte. Den svigefulde minister Alberti og flugtkongen Lorentsen. Vi hørte også om en henrettelse, hvor der skulle 3 hug med øksen til, inden dommen var fuldbyrdet! Vi fik en lækker buffet på vejen hjem. Det var på Pejsegården i Brædstrup. Tak til Klub Silkeborg for arrangenentet Se her

image

image

image

image

image

de minister Alberti og flugtkongen Lorentsen. Vi hørte også om en henrettelse, hvor der skulle 3 hug med øksen til, inden dommen var fuldbyrdet! Vi fik en lækker buffet på vejen hjem. Det var på Pejsegården i Brædstrup. Tak til Klub Silkeborg for arrangenentet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *