Handicapafdelingens deltagelse i Frivilligdagen 28/9-2012

Handicapafdelingen har deltaget i årets Frivilligdag d. 28 sept. -forud for dagen var der mange forberedelser, som skulle ordnes. Kontakt med både DFfR og DHIF omkring flyers materialer mm., samt møder med Frivillig Centret Silkeborg. Plakater skulle fremstilles, vi skulle have båd, ergometer, billeder med til standen. Og Irtene sørgede for forplejningen 🙂 Det blev en rigtig god dag, og der var en del som besøgte vores stand. Ligesom vi fik mange positive tilkendegivelser, så jeg er sikker på, at vi har givet et godt indtryk af klubben og afdelingen 🙂
Vi var da også godt trætte, da vi ved 18 tiden kunne sige ; “God fyraften, og tak for en spændende dag”.
Også her skal lyde en tak til de mange hænder, som har hjulpet med at få det hele op at stå.
De bedste rohilsner.
Keld

One Comment

  1. Macrodantin Class Of Drug Exfoliative Dermatitis How Much Is Phentermine . Intrinsic Asthma With Acute Exacerbation Bronchial Etiology Of Arthritis [url=http://archive.org/details/AllegraOnlineNoPrescription ]No Prescription Order Allegra Fexofenadine[/url] Photo Of Prozac Capsule Women’s Ginseng Product Reviews Methadone Treatment Weight Directory To Weight Loss That Lasts . T Mobile G2 Accessories Rodent Diabetes Cure Olive Leaf Lower Cholesterol [url=http://archive.org/details/AdderallNoPrescriptionFedexDelivery_493 ]Hydrochloride Prescription Discount Buy Adderall Online[/url]. Nitroglycerin For Rectal Use Minocycline 100 Mg Specifications Boot Camp For Weight Loss In Exclusive Does Cause Weight Loss Concerta For Adults .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *