Udflugt, og 9 år siden jeg blev syg

Klub Silkeborgs udflugt 1/9 2012. Vi havde en dejlig og indtryksrig udflugt, som startede ved Bøllingsø; et stort naturgenopretningsprojekt, som bare er en succes. Også den fantastiske udsigt til Hald Sø blev betragtet fra Dollerup Bakker. Og så en på alle måder hyggelig frokost på Niels Bugges Kro. Der hører en meget spændende historie til kroen. Efter frokosten var det tid til at stikke snuden mod Silkeborg, og på på hjemvejen kørte vi på det nye motorvejsstykke over Funderå dalen. Det er et flot bygningsarbejde, som falder godt ind i naturen 🙂 Og så en fantastisk udsigt over ådalen.
i dag er det 9 år siden jeg blev ramt af blodprop i hjernen.. Det er virkeligt hele livet på ny. At skulle starte med at lære basale ting, at lære at gå- tale- skrive m. meget mere.
Dybe dale af selverkendelse, og at alt ikke er en selvfølge, er passeret på min vej mod en egentlig accept af mit nye liv.
I starten var jeg omgivet af en identitetskrise.
For hvem var jeg? De ting jeg kunne i mit ‘gamle liv’, var ikke længere mulige med medfølgende dybe kriser og frustrationer.
Men som nat bliver til dag, faldt jeg til ro, og fandt nye vejei livet, og er nu glad og taknemmelig for hver en dag:-) De erfaringer, som jeg har gjort mig, giver jeg nu videre i roklubbens handicapafdeling, mine rokammerater og alle de dejlige mennesker, jeg møder.
Mit motto med:
Muligheder fremfor begrænsninger, giver nu endnu mere mening. 🙂

“Frihed er ikke at kunne gøre som jeg vil. Frihed er, at jeg tør være mig selv, og ved at acceptere min lidenhed, finder jeg min styrke” 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *